In company workshops

Doelgroep

Deze workshops worden voor u, als organisatie in de bouw, op maat gemaakt.

Opzet

De workshop begint met een individueel gesprek over de casus met elk van de 4-8 deelnemers uit eigen huis. Elke deelnemer neemt als casus een bepaalde dienst of een bepaald product van de organisatie mee naar de workshop.  Vooraf vindt een Quick Scan plaats op eigen werklocatie.

Casus

U brengt een casus in op de eendaagse workshop. Die presenteert u zelf in het kort. Met de groep en enkele externe deskundigen worden samen de trends en de marktmechanismen in kaart gebracht. Aan de hand van vragen wordt de huidige positie onder de loep genomen. Vervolgens wordt per casus een aantal opties in kaart gebracht en een aantal scenario’s uitgewerkt. De andere deelnemers helpen u daarbij heel actief en leren daar ook van. Deze “output” komt op papier en wordt u nagezonden.

Resultaat

Tenslotte geeft u zelf een presentatie voor eigen publiek in uw eigen organisatie. U laat zien uit welke opties en scenario’s, volgens u, een keuze gemaakt kan worden. Daar kunnen u en uw organisatie zelf verder mee aan de slag, zodat u snel tot praktische resultaten komt.

Maak een afspraak voor een gesprek!

Stel een vraag over deze dienst