Strategische opties

Uw organisatie biedt een scala aan diensten of producten in de Bouw.

Ruimte scheppen voor nieuw perspectief

Zoekt u verbreding of juist meer focus en moet u keuzes maken? Wellicht moet u een aantal activiteiten uitbreiden, versterken of juist afstoten? Wellicht beide!

Keuzes uit meerdere opties

Misschien moet u dan wel onderdelen verzelfstandigen of verkopen of andere bedrijven overnemen? Als u uw omgeving goed kent, weet u beter welke positie u nu in de markt heeft. Als u een sterkere marktpositie wilt en een meer succesvolle bedrijfsstrategie, dan moet u voortdurend keuzes maken en telkens, zo mogelijk, langzaam van richting veranderen. Als u uw omgeving en de trends kent, inventariseert u de strategische opties en de consequenties daarvan voor uw bedrijf. Vaak zijn er diverse mogelijkheden om uw positie te versterken, u maakt zelf de keuzes.

Babel21 kan u daarbij faciliteren

De ervaring van Babel21 kunt u benutten om, met u samen, de opties, waaruit u kunt kiezen, in kaart te brengen. Het werkt vaak verhelderend om een derde partij in te schakelen. Die partij houdt u een spiegel voor en stelt vragen en zo krijgt u zelf meer opties en scenario’s om uit te kiezen. Dat geeft u een goede basis voor het bijstellen van uw beleid en van de koers. 

 

Meld u aan voor een workshop!

Stel een vraag over deze dienst