Marktstudies

Met een beter inzicht in de markt, uw concurrenten, uw leveranciers, de buitenlandse nieuwkomers, de strategie van uw opdrachtgevers, de verhouding met de grotere concerns etc., kunt u gerichter opereren. 

 

strategie-onderzoek

Waarheen beweegt uw opdrachtgever? Wat vraagt uw opdrachtgever morgen van u? Bent u daar klaar voor? Babel21 kan uw inzicht in de strategie van uw opdrachtgevers vergroten. Dan kunt u daar proactief op inspelen.

Uw concurrenten zijn vaak de beste leermeesters. U komt daar wellicht in de dagelijkse hectiek van projectverwerving en projectbeheersing nauwelijks aan toe.  Babel21 kan u met een overzicht van uw directe omgeving faciliteren.

Nemen in uw segment de grote concerns de kleinere bedrijven over, of doen juist de MKB bedrijven het heel goed? Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw organisatie? Met Babel21 krijgt u meer zicht op wat er in uw marktsegment gebeurt.

internationaal

Europese bouwers kijken met grote interesse naar de Nederlandse markt voor de op hun thuismarkt opgedane kennis?  Hoe kan uw organisatie daarvan profiteren? Babel21 is graag uw kennispartner op dit vlak.

toeleveranciers

Hoeveel koopt u jaarlijks in? Wilt u uw afhankelijkheid van uw leveranciers verkleinen of uw inkoopkosten reduceren. Daar kan Babel21 iets voor u betekenen!

Hoe volgt u de innovaties, de technologische ontwikkelingen? Hoe speelt u in op de vraag naar meer duurzaamheid? Laat Babel21 dat voor u bijhouden.