bouw strategisch adviesbureau schipU kiest de strategie die uw positie versterkt. Maar welke kiest u? In deze workshop ontwikkelen wij samen de scenario's.  
U denkt er zelf al veel over na, maar dat blijkt toch lastig. Om uit de cirkelgang van denken te komen, helpt het om dat samen met een paar anderen van buiten of vanuit uw eigen organisatie te doen. In een beschermd, besloten verband en op een intervisieachtige manier. Voor uzelf of voor uw medewerkers. 

Werkwijze
Tijdens de workshop bespreken we de meest recente inzichten op dit terrein en vertalen deze vanuit verschillende invalshoeken naar de dagelijkse praktijk van uw organisatie. U doet kennis op, verkrijgt inzicht en ontwikkelt vaardigheden zodat uw inzet effectiever wordt. U bestudeert uw bedrijfsomgeving en werkt praktijkcases uit.


Op maat trajecten
Babel21 biedt zowel “in company” als workshops met kleine groepjes derden aan. Geen theoretische en peperdure opleidingen maar een praktische aanpak en samen de klus klaren in een workshop met een intervisie-karakter. U moet dus wel zelf aan de slag, het is tenslotte uw strategie. Wij bieden u een workshop waarna u naar huis terug gaat met meerdere opties in uw bagage. Voor thuis, om daaruit te kunnen kiezen en richting te kunnen geven.

Lees meer over onze workshops

Workshop Scenario's en Opties

Workshop Scenario's en Opties

U kiest de strategie die uw positie versterkt. Maar welke kiest u? In deze workshop ontwikkelen wij samen de scenario's.  U denkt er zelf al veel over na,...

Lees meer

De diensten van Babel21

De diensten van Babel21

U leest de bladen en u kent uw opdrachtgevers persoonlijk. Maar hoe houdt u alle ontwikkelingen in de markt nog bij? Dat is wel nodig om uw koers te kunnen bep...

Lees meer